The Park

Trecând prin lobby-ul Radisson Blu Hotel Cluj vibrant și elegant, intri într-un spațiul The Park conectat la natură prin ferestrele generoase, dar și prin terasa cu deschidere, pe latura lungă, spre zona verde ce înconjoară clădirea. Poți rezerva o masă în zona see-and-be-seen sau poți opta pentru o masă cu paravan de lemn ce creează nișe intime, alături de designul tavanului care adaugă un farmec aparte.

Este momentul tău să te relaxezi în scaunul tău și să decizi când este momentul perfect pentru a te bucura de deliciile irezistibile din meniul nostru.

The Park  este locul unde auzi și te bucuri de sunetul delicat al paharelor, zumzetul conversațiilor, luminile calde și aromele delicioase care îți vor stârni pofta de mâncare, creând o atmosferă pe care am dorit să o redefinim și să o aducem înapoi în inima orașului, integrându-ne perfect în peisajul Parcului Central.

Am pregătit o selecție extinsă de preparate din bucătăria locală și internațională, într-un meniu semnat de Chef Will Cuneen. Cea mai importantă regulă a lui Chef Cuneen pentru la The Park, fiind accentul pus pe selectarea celor mai bune ingrediente locale disponibile.

Aici poți petrece o seară relaxantă alături de cei dragi și să te bucuri de deliciile culinare deosebite, înconjurat de un design contemporan și caracteristici inovatoare, în care arhitectura integrează natura.

Bucură-te de bufetul de mic-dejun, care face parte din semnătura ospitalității noastre, în fiecare dimineață, și savurează o varietate largă de preparate delicioase pentru prânz și cină. The Park este o alegere excelentă și pentru cei care doresc să servească masa în grup, fie pentru un eveniment special sau o petrecere cu cocktailuri.

Program The Park:

Mic-dejun

Luni-Vineri 6:30 am – 10:30 am

Sâmbătă și Duminică 7:00 am – 11:00 am

Prânz

Zilnic 12:30 pm – 3:00 pm

Cină

Zilnic 6:30 pm – 11:00 pm

Sună pentru o rezervare: +40752312392