Hikari

Bine ați venit la HIKARI – un loc special inspirat de “Țara Soarelui Răsare”, unde experiența culinară devine o călătorie de neuitat. Sub îndrumarea noastră, a echipei coordonate de chef Alex Racatau, câștigător al locului 3 la World Sushi Cup și deținător al centurii negre în sushi, vă invităm să descoperiți arome autentice și preparate inovatoare, pregătite cu pasiune și măiestrie.

La HIKARI, nu doar că veți experimenta momente de relaxare și răsfăț, ci veți avea și oportunitatea de a vă stimula imaginația gustativă. Meniul nostru, inspirat din călătoriile și experiențele lui chef Alex Racatau, vă va încânta simțurile cu preparate moderne și elegante, bazate pe tehnici tradiționale și concentrate pe esențial.

Inspirat de natură, designul nostru interior vă va purta într-o călătorie estetică cu elemente nipone, combinând culori profunde cu accente moderne de roșu neon. Barul de sushi, unde puteți urmări talentul creativ al bucătarilor noștri, este în centrul atenției, oferindu-vă preparate delicioase și spectaculoase.

Pe lângă celebrele băuturi japoneze și sake, am pregătit o selecție generoasă de vinuri de înaltă calitate, servite într-un cadru animat și plin de viață. Privește natura în toată splendoarea ei prin ferestrele noastre de la podea până la tavan, cu o priveliște unică asupra Parcului Central.

Vă așteptăm la HIKARI pentru a descoperi arta și pasiunea din spatele preparatelor japoneze autentice și pentru a vă bucura de o experiență culinară remarcabilă, cu adevărat aparte. Armonia perfectă între tradiție și inovație vă așteaptă aici!

Program Hikari:

Luni: Închis

Marți-Duminică: 12:30-23:00