Onyx Bar

Cocktailurile incredibil de inventive, prezentarea lor extrem de artistică, alături de o selecție grandioasă de vinuri spumante transformă ONYX în cel mai vibrant bar de hotel din oraș.

Poziționat central, în interiorul Radisson Blu Hotel Cluj, creează atmosfera perfectă pentru a savura un cafea de specialitate după-amiaza sau o primă șampanie.

Barul și locurile de ședere adiacente sunt elegante și stilizate. Barul din spate găzduiește o expoziție extinsă de băuturi, care se întinde aproape până la tavan, cu iluminare interiorară pentru un impact vizual maxim.

Barul are locuri de socializare foarte confortabile, este locul perfect pentru a te destinde după o zi lungă, este locul unde vrei să fii prezent și să fii văzut. Muzica de jazz relaxantă din fundal întărește această atmosferă plăcută, serviciile excepționale, selecția de înaltă calitate de vinuri spumante la pahar, tipurile de cafea și ceaiurile delicioase.

Bucură-te de această experiență alături de cineva important pentru tine, sau pregătește următoarea întâlnire de afaceri informală.

Program Onyx Bar:

Zilnic 8:00 am – 1:00 am

 Sună pentru o rezervare: +40752312392