Sala evenimente

The Park, o călătorie culinară în bucataria internațională

La Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, pasionații de gastronomie sunt invitați să se bucure de o experiență culinară deosebită în restaurantul nostru internațional, The Park. Cu un meniu variat și delicios, pregătit de către cheful nostru experimentat, Will Cunneen, veți descoperi arome și gusturi din întreaga lume într-un cadru elegant și rafinat.

Descoperă diversitatea bucătăriei internaționale

La The Park, vă invităm să vă bucurați de o călătorie culinară în jurul lumii, descoperind preparate autentice din diverse culturi gastronomice. De la preparate mediteraneene și asiatice, la specialități europene și americane, meniul nostru bogat și variat vă va răsfăța simțurile și vă va surprinde cu combinații inedite și delicioase.

Chef Will Cunneen: talentul din culisele bucătăriei

Cu o pasiune profundă pentru arta culinară și o vastă experiență în bucătăria internațională, chef Will Cunneen aduce un plus de creativitate și măiestrie fiecărui preparat din meniul nostru. Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare inovatoare, chef Will Cunneen reușește să creeze preparate care impresionează atât prin gust, cât și prin prezentare.

O ambianță elegantă și primitoare

Cu un decor elegant și o atmosferă primitoare, restaurantul The Park oferă un cadru perfect pentru o cină romantică în doi, o întâlnire de afaceri sau o masă cu familia și prietenii. Iluminatul subtil și elementele de design rafinate creează o atmosferă relaxantă și plăcută, în care vă puteți bucura de fiecare moment al experienței culinare.

Dacă sunteți în căutarea unui loc deosebit pentru a vă răsfăța papilele gustative cu preparate delicioase din bucătăria internațională, The Park de la Radisson Blu Hotel, Cluj, este alegerea perfectă. Rezervă acum și pregătește-te să te lași răsfățat de arome și gusturi inedite, într-o experiență culinară de neuitat!