Restaurante Cluj

Descoperă deliciile culinare la Radisson Blu Hotel, Cluj: The Park și Hikari, două restaurante excepționale

În inima orașului Cluj-Napoca, Radisson Blu Hotel te invită într-o călătorie culinară unică prin cele două restaurante de top ale sale, oferindu-ți o experiență gastronomică de neuitat într-un cadru elegant și rafinat. Indiferent dacă ești în căutarea unor preparate internaționale sofisticate sau a autenticității bucătăriei japoneze, vei găsi tot ce îți dorești în restaurantele noastre, The Park și Hikari.

The Park: Bucătăria internațională la superlativ

Restaurantul The Park te întâmpină cu un meniu variat și inovator, ce cuprinde preparate internaționale pregătite cu pasiune și rafinament. De la specialități mediteraneene și asiatice, la preparate americane și europene, fiecare gust și fiecare arome sunt atent selectate pentru a-ți oferi o experiență culinară deosebită. Într-o atmosferă elegantă și primitoare, vei savura fiecare gust și vei descoperi arome noi și surprinzătoare în fiecare preparat.

Hikari: Autenticitatea bucătăriei japoneze

Pentru iubitorii de sushi și delicii japoneze, restaurantul Hikari este o adevărată oază a gusturilor autentice. Cu un chef experimentat și pasionat de arta culinară japoneză, Hikari te va impresiona cu preparate proaspete și autentice, pregătite cu măiestrie și atenție la detalii. De la cele mai rafinate roluri de sushi, la specialități unice și savuroase, fiecare preparat te va purta într-o călătorie gustativă de neuitat prin bucătăria Japoniei.

Rezervă acum

Indiferent dacă ești în căutarea unei seri romantice sau a unei cine de afaceri reușite, cele două restaurante ale Radisson Blu Hotel, Cluj, sunt locul perfect pentru a-ți satisface toate dorințele culinare. Rezervă acum și pregătește-te să te lași răsfățat cu cele mai bune preparate și servicii impecabile într-un cadru elegant și rafinat!