Bar Cluj

Descoperă deliciile culinare ale Asiei la Hikari, restaurantul japonez din Radisson Blu Hotel, Cluj

În inima orașului Cluj-Napoca, ascuns în cadrul elegantei locații a Radisson Blu Hotel, te așteaptă Hikari, restaurantul japonez ce oferă o călătorie culinară fascinantă prin bucatele exotice ale Asiei. Cu o reputație solidă ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante asiatice din Cluj, Hikari își încântă oaspeții cu preparate autentice, ingrediente proaspete și o atmosferă rafinată.

Experimentează aromele distinctive ale bucătăriei japoneze

La Hikari, vei avea ocazia să te bucuri de autenticitatea și prospețimea ingredientelor specifice bucătăriei japoneze. De la sushi și sashimi, la ramen și teppanyaki, fiecare preparat este pregătit cu măiestrie de către bucătari talentați, aducând în farfurie arome și gusturi unice.

Ambianță elegantă, atmosferă relaxantă

Cu un design elegant și o atmosferă intimă, Hikari te întâmpină într-un decor ce te poartă direct în inima Japoniei. Iluminatul subtil și elementele de decor autentice creează un cadru perfect pentru a te relaxa și a te bucura de o cină de neuitat alături de cei dragi sau colegii de afaceri.

O experiență culinară excepțională

Indiferent dacă ești un pasionat al bucătăriei asiatice sau vrei să descoperi noi arome și texturi, Hikari este destinația perfectă pentru o experiență culinară de neuitat în Cluj-Napoca. Rezervă acum și pregătește-te să fii răsfățat cu cele mai bune preparate din bucătăria japoneză, direct la Radisson Blu Hotel, Cluj!

Rezervă acum și bucură-te de cea mai bună experiență asiatică din Cluj**

Dacă ești în căutarea unei experiențe gastronomice de excepție în Cluj-Napoca, nu căuta mai departe! Rezervă acum o masă la Hikari, restaurantul japonez din Radisson Blu Hotel, și pregătește-te să te lași răsfățat cu cele mai bune preparate asiatice din oraș.